Eilen sitten lähti vihoviimeinenkin pentu kohti uusia seikkailuita.Viiminen päivä ainoana pentuna hiukan tuntui, tabby maukui jatkuvasti, vaikka kova poika se on muutenkin juttelemaan. Miten tuntui, että se sai viimeisenä päivänä touhuttua kiellettettyjä asioita enemmän kuin kuin kaikki yhteensä 3kk:den aikana devil. Kukkaistukuksen keskellekin piti kiivetä ainakin viisi kertaa.Loistava persoona hälläkin, kova kehräämään, uskalias ja nautti ihmisen läheisyydestä.Hyvän kesän toivotukset kaikille !Inkasta ei huomaa, että se mitenkään ikävöisi pentujaan. Toisin kuin Jane, joka suri pentujensa lähtöä järkyttävän paljon. Silmissä yhä kuva, miten Jane makaa apaattisena parvekkeen oven edessä. Mut erilaisia emoja ne oli muutenkin, Jane puolusti leijonaemon tavoin pentujaan, Inka ei niin välittänyt vaikka muutkin hoiteli pentuja.
Inkan juoksut ehti alkamaan ennen kuin pennut lähtivät, joten nyt varotaan päästämästä Inkaa ja Montia samaan huoneeseen.
Roosan kanssakin Monti touhuaa, mutten niiden puuhista nyt ihan satavarma ole,harjoittelevatko vai onko kyseessä oikeat lemmenpuuhat, pitää tarkkailla niitä. Roosahan on auliisti tarjonnut itseään Montille sekä Wäinölle koko meillä olo ajan, vaikkei sillä juoksuja ole ollutkaan + se on saanut pillerit. Mut odotellaan, josko uusia selkirkkejä tästä syntyisi.