1331826510_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

         ONNEA WÄINÖ, 1 VUOTTA !

Wäinö on itsepäinen kissa  ( onko niitä muunkinlaisia ). Sellainen poikamainen tappelijaluonne Wäinö on ollut alusta asti, aina jonkun kimpussa, harmi ettei meiltä löydy sille toista kisakumppania, muut elukat on laiskanpuoleisia nautiskelijoita.
Jippua Wäinö palvoo, muut kissat hyväksyy Jipun, mutta Wäinö rakastaa sitä. Jippua se puskee ja kehrää ja pötkähtää sen viereen köllimään.
On Wäinö myös kaikkien kaveri, se nuolee jokaisen nassut & korvat säännöllisesti.
Sylikissaa Wäinöstä ei tullut, silityksistäkään se ei välitä ja yleensä nuolee itsensä pika pikaa, jos olen vahingossa päässyt koskemaan siihen. Vaan Monti, Inka ja Roosa tasapainottaa tilannetta, niitä saa silittää mielin määrin.
Joskus Wäinö kyllä yllättää ja tulee sohvalle viereeni nukkumaan Pusu.  ( on se pari kertaa lykännyt ittensä mun syliinikin, ettei toivo ole vielä mennyt )
Sen verran Wäinöltä saa läheisyyttä, että se tykkää nukkua mun polvitaipeissa peiton alla, kun katson makkarista tv:tä ja öisin Wäinö mieluusti tulee nukkumaan jalkojen päälle.
Pienempänä Wäinö oli ahmatti, se ei edes purrut nappuloita, kun se kauhoi niitä suunsa täyteen. Nyt Wäinö syö kohtuudella, silti siitä tuli punkero, painaa yli 5kg, mein jättiläinen.
Ihmistä Wäinö ei kaipaa leikkitoverikseen, mut mieluusti se katselee kun muut hyppii nauhan perässä.  ( nyt iski Jane-ikävä, se oli mestari leikkimään )
Sitten Wäinö on rohkea, se ei mene piiloon, kun tulee vieraita kylään, se ei pelkää edes imuria !

               IHANA OTUS <3