Toisen päivän iltana Roosa makoili tuttuun tapaansa vieressäni ja Monti nukkui jalkopäässä ja Wäinö nukkui polvitaipeissani - ei siis murinoita enää.

1331285706_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kolmannen päivän aamuna yritin antaa Roosalle ravintotahnaa, koska se ei vieläkään sovinnolla syö. Roosa kiukustui ja paineli hellan taakse, jossa viihtyi kevyet 11 tuntia !
Sen jälkeen ilta kului tuttuun tapaan sängyllä, kaikki piti uudesta höyhenlelusta ( kiitos Karakali ). Karmea tapa Roosalla on, kun laitoin sen hiekkalaatikolle niin pissasko hän, no ei vaan pihtaroi siellä hyvän aikaa Yllättynyt. Luojan kiitos olin päivällä just pessyt hiekka-astian ja siellä ei ollut vielä pissaa eikä kakkaa !!! Shock, jos se harrastaa tota hiekassa möyryämistä milloin vain. Heti kun Roosa tuli hiekka-astialta pois, Wäinö kävi tekemässä asiat sinne ja samoin Monti. On niillä kova homma merkata alueitaan omikseen
.
   ( netistä luin, että kun kissa piehtaroi hiekassa, se vaan haluaa saada tietyn hajun pois itsestään. Huh, ajattelin, et jos sillä on tollainen tapa )

Yöllä Roosa taas innostui tutkimaan paikkoja, kävi jopa ekaa kertaa itekseen olkkarin puolella.

1331285764_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Neljännen päivän aamuna Roosa meni taas sängyn alle, en ole vieläkään nähnyt sen syövän mitään.
Nyt riitti 10h piilottelua. Ei Roosa niinkään pelkää muita kissoja vaan ihmisiä, niiden liikkeitä ja kaikkia ääniä.
Janelta jäi a/d tölkkiruokaa, tein siitä löysää tahnaa ja annoin Roosalle 2 ruiskullista sitä, ei se mitenkään innoissaan sitä nauttinut.
Siitä Roosa on ihana, et kun se ilmestyy näkyville, sitä saa silittää loputtomiin ja leikkisä se on.
Myöhään alkuyöhön asti Roosa tutki paikkoja, kunnes Wäinön rajumpi leikkiyritys pelästytti Roosan takaisin sängyn alle.

1331451310_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Päivä 5 - lihapäivä elukoilla, Roosa söi peräti 3 pientä lihakikkaretta itse. Ja päivällä lykkäsin sängyn alle kalkkukaleikkeleen palasina ja sinne uppos, ehkä se ruokalakko tästä päättyy.
Kun hämärä alkaa laskeutumaan, Roosa kömpii pois sängyn alta ja voi sitä silityksen määrää mitä se haluaa ja sen jälkeen hiekka-astialle möyrimään eli se ei pidä mun hajusta turkissaan...
Ei kelvannut patee eikä kanatikku, ei veteen liuotetut naksut, joten taas annoin kaks ruiskullista a/d-ruokaa.
Kovasti Roosa tykkää hyppiä korkeille paikoille, himppasen kömpelö se on, tippuu milloin mistäkin, kohan ei satuttaisi itseään.

1331366368_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Päivä kuusi - Roosa touhusi läpi yön tuttuun tapaansa ja mars sängyn alle, kohan tulee liian valoisaa.
Vein Roosalle joka aamuiseen tapaan ruuan sängyn alle ja kas, nyt Latzin hiutaleet kelpas Yllättynyt. Nyt Roosa tuli esiin jo ennen hämärää. Kiva, ettei se pelkää Jippua, joka saa nuolla Roosan korvatkin. Muiden kissojen kanssakin menee hyvin, Montin kanssa ne usein haistelee toisiaan nokatusten ja Wäinöä kiinnostaa haistella vain Roosan takapäätä Silmänisku.
Yöllä näin Roosan syövän monta kertaa nappuloita, joten ruokailuongelmista on päästy.
Vielä Roosa tulee mein tyynyjen väliin nukkumaan, kauanhan toi ihana tapa säilyy ennenkui se löytää ittelleen toisen nukkumapaikan - musta kissat sais kaikki nukkua sängyssä, mutta ei siellä viihdy kuin Wäinö ja Roosa toistaiseksi.