Justhan mä tänne laitoin juttua, kun pennut oli 8 viikkoisia, nyt ne jo on 9 viikkoisia, hui hurja !Mustasavu poika toimii mallina, miten tapetit laitetaan uuteen uskoon. Tämä taito on kaikilla hallussa blush.Mustasavu pojan päikkärihetki eiliseltä.

            ********************************************Tabby näyttää esimerkkiä miten verhoissa roikutaan. Tämäkin taito on kaikkien hallussa.Välillä pitää nukkua.

          ********************************************Sininen mallina miten leikit sujuu kuin vettä vaan.cheeky lällälää, enpäs nukukkaan.

          *********************************************Tyttis kaikkien lempilelun kanssa. Kätevä tuollainen huiskutin, jossa on muovivarsi, päässä naru+ pallo. Voin katsella samalla telkkaria ja heiluttaa lelua ja pennuilla on kivaa.Eikä nuku tyttiskään.Toinenkin kuva tyttiksestä, kun oli söpössä asennossa.

        ************************************************

Pennuilla on kaksi vaihtoehtoa, joko nappula on off-asennossa ja kaikki nukkuu tai sit nupit kaakossa- asento, mennään lujaa ja hypitään ja tapellaan, ihan sata lasissa. Miten monasti päivän aikana huudan HUI, kun pennut juoksee suoraan jalkoihini.