Mittarissa näkyy menneen 3000 rikki, sen kunniaksi vois järjestää arvonnan.

Palkintona tietenkin jotain kissa-aiheista.

Kilpailuun voisi osallistua ehdottelemalla mikä mun kissalan nimeksi voisi tulla ? Liityn CFA:han, siellä säännöt kuuluu näin ;

Rajoitteet kasvattajanimelle
button.gif Samaa tai samankaltaista kaltaista kasvattajanimeä ei hyväksytä uudeksi kasvattajanimeksi. Uuden kasvattajanimen täytyy erota vähintään kahdella kirjaimella jo olemassaolevasta kasvattajanimestä. Tuplakirjaimet, esimerkiksi tt, ee, ss jne lasketaan tässä tapauksessa vain yhdeksi kirjaimeksi, joten toisen samanlaisen kirjaimen lisääminen tai poistaminen ei ole hyväksyttävä muutos. Myöskään genetiivimuodon (´s) lisääminen sanan perään ei ole hyväksyttävä muutos. Kasvattajanimi pitää rekisteröidä perusmuodossa.
button.gif Kasvattajanimen pituus ei saa ylittää 12 merkkiä. Tämä merkkimäärä sisältää myös ajatusviivat, tavuviivat tai tyhjän sanojen välissä. Muita erikoismerkkejä ei ole luvallista käyttää.
button.gif Ihmisten nimiä, kuten Frank tai John jne, ei saa käyttää.
button.gif Titteleitä, kuten prinsessa, kreivi, rouva jne, ei saa käyttää.
button.gif Kasvattajanimi ei saa olla hyväksytyn rodun nimi.
button.gif Kissojen yleisesti tunnettuja lempinimiä ei saa käyttää.
button.gif Kasvattajanimi ei saa olla rienaava

    ( kopioitu täältä )

Itellä oli mielessä KATINKA, mut se on jo varattu, CATINKASSA ei taida olla riittävästi muunnosta. Innolla odottelen ehdotuksianne 15.8 asti.

 ( varatut kissalan nimet voi tarkastaa täältä jos haluaa )

    ***************************************************

Huiman suosion saavuttaneen ( LOL ) arvonnan voittaja on C-LINE !!! Laittaisitkos tietosi tulemaan s.postiini niin postipoika tuo sinulle jotain kissamaista !

Kun on horoskooppimerkiltään vaaka, kaikkien asioiden päättäminen on vaikeaa niin myös kissalan nimen. Kerron kyllä täällä sitten mihin nimeen päädyttiin ja minkä nimen he siellä hyväksyvät, mun tuurilla varmaan se 4. vaihtoehto. Ensin pitäisi saada Inkalle oikea rekisterinumero, jotta voitaisiin osallistua näyttelyihin, tällä menolla menee marraskuunkin näyttely sivu suun. Varmasti on 1,5kk jo aikaa, kun laitettiin asiasta s.postia ja saatiin vastausviestikin, että virhe on tapahtunut heidän päässään. Oletin, että Inka saisi uuden rekisterilipukkeen, mut ei kuulu ei näy.