Eläinten kuvaaminen ei ole helppoa, tässä tulos tän aamupäivän kuvaustuokiosta cool.Otetaas Inkasta kuva, kun en vielä ole kyninyt sen turkkia kokonaan - syö hyvin, turkki kasvaa, makaa paljon -> takkuja syntyy ja Inka inhoaa harjausta, on inhonnut pienestä asti.
Ilman salamaa ei kuvia synny ja tietenkin Inka jo tohon ikään mennessä on oppinut sulkemaan silmät, kun vain näkeekin kameran.Kauaa ei Inkaa saanut kuvata, kun joka paikkaan tunkeva Wäinö tahtoi mukaan.Siitä yritän aina ottaa sellaisia kuvia, jottei sen läskimassu näkyisi surprise.Seuraavassa hetkessä kärpänen surraa parvekkeen lattialla ja kaikki käy sitä metsästämään, jotta hyvästit Inkan kuvaamiselle.Eihän tästä saa mitään selvää...Ihan yhtä sekava kuva, Inka muuten söi sen kärpäsen. Josta tuli mieleen, että pennuille on vielä toinen matokuuri antamatta.Ensteks tabby loikoili auringossa. Vaan onkos silmissä rähmää yön jäljiltä...Sininen ja Inka liittyivät mukaan.Ottaisinko pennuista yhteiskuvan....Tyttis ei halunnut katsoa eteenpäin.KUKAAN ei ole yhteistyöhaluinen.Joo-o, yhtä vajaaksi potretit aina jäi ja sitten pennut jo kyllästyivät olemaan yhes koos.
Parempi kamera tietty ratkaisisi monta ongelmaa, muttei mulla ole sellaiseen mitään hinkua, joten porskutellaan eteenpäin näillä kuvilla.

Ps. Piti tulla vielä lisäämään nämä kuvat ;Isukki ja emo lempipaikassaan , makaamassa märässä mullassa ja tabby poika se siellä joukossa mukana ruokailemassa - ylisöpöä.Isukki häipyi.Wäinö päätti ottaa rapun ylätasanteella päivänokoset ;Haettiin haudalta eilen orvokit pois kesäkukkien tieltä, toi laatikko niin sopis tohon rappusille, vaan missäs kissat sitten oleilis ;