Haluan kissat terveeksi ja heti ! On outoa, kun mein adhd - Wäinö on päivät piilossa. Kukaan ei ravaa huoneesta toiseen, ei ole Jipulla leikkikaveria ja Montikin kaipaa taistelukaveriaan. Aivan hirveä tunne, kun ei osaa tehdä mitään Wäinön nuhaisen olon helpottamiseksi. Ei se enää juurikaan aivastele, mutta räkä kyllä lentää. Ihanaa on se, että Wäinö tulee aamuisin syömään ja samaten iltasella + se juo. Sitten olisin ihan hukassa, jos se ei ite söisi ja joisi, kun sen suuhun ei lykätä mitään väkisin.

Jane kun ei viiteen päivään syönyt eikä juonut, sille sain antaa ravintotahnaa ja -liuosta ja a/d- ruokaa ruiskulla suuhun. Janea sai silittää ja lohduttaa. Haluaisin niin ottaa Wäinön syliin ja pitää sen siinä lämpimässä, mutta ei tuo halua.

Eniten pelkään Wäinön silmän puolesta, pestyä saan rähmivän silmän, mutta tipan laitto ei ota onnistuakseen. Eilen sain kahdesti vahingossa tipan sen silmään. Olis niin helppo tai suht helppo laittaa tippa sen silmään, kun se nukkuu, vaan Wäinö nukkuu piilosalla. Enkä enää haaveile, että saisin joskus laitettua tipat kumpaankin silmään vaan edes siihen huonompana olevaan. Mun syyni, jos silmään jää ikuinen vamma Itku. Miksi kissaflunssaan on rokote, joka ei kuitenkaan toimi ?