Pahoittelen huonoja kuvia, ed. postauksessa ne oli tarkoituksella huonoja, nyt niistä ei tullut tän parempia, mut onhan se huonokin kuva parempi kuin ei mitään !Kihartuuhan sinisenkin turkki, suurelta osin se on vielä pehmoistakin pehmoisempaa vauvakarvaa.

Punnitsin pennut eilen, sininen on joukon kevyin, 1153g.        *************************************Käytiin eilen eläinlääkärissä, pennut saivat ekan rokotteen ja mikrosirun. Se mikrosiruneulahan on JÄRJETTÖMÄN paksu, el.lääkäri kysyi mitähän tyttis mahtaa siihen tuumata...Kuului vain pieni miu-miu cheeky.

Tyttis painaa  1157g.        ****************************************Tabbyn epäonneksi eka sirutusyritys epäonnistui ja se joutui kokemaan neulanpiston kaksi kertaa.

Tabby painaa 1286g.

El.lääkäri veikkasi tabbya ulkonäön perusteella tytöksi, haa haa, metsään meni.        *********************************************Mustasavu poika oli viimeisenä kuvausvuorossa ja uni koitti ennen, joten siitä on nyt vain unikuvia.

Mustasavu painaa eniten, 1415g.         ****************************************************

Wäinö oli mukana el.lääkärissä, rokotekortissa luki, että seuraavan rokotuksen aika on 9.6, aika hyvin pysyttiin aikataulussa. Wäinö ei rokotuksesta ollut moksiskaan. Tuo el.lääkäri rokotuttaa lonkkaan, koska niskaan pistäminen tuo kissalle alistamisen tunteen ja kissa tappelee silloin enempi vastaan.