Janen elo ei kohentunut tipan tippaa tiistaisen eläinlääkärikäynnin jälkeen. Se ei syönyt, ei juonut ja makasi vain eteisessä. Perjantaina käytiin uudestaan eläinlääkärissä, joka ei tosin tiennyt mikä Janella on ?!? Totesi, että ilman ravintolisiä se olisi tapattanut itsensä. Nyt kysyin jo aikaa tilatessani, että voiko noin huonokuntoisen kissan nukuttaa nesteytyksen ajaksi, Janea on piikitetty niin paljon, ettei nesteytys muuten onnistuisi. 500ml nestettä meni siis Janen nukkuessa, yrittihän el.lääkäri sitä ilman nukutustakin, mut arvatenkin Jane riuhtoi itsensä irti.

Jane sai kipupiikin, se kuulemma saa kissat hyppimään seinille. Ja oksennuksenestopiikin - Jane taas oksensi to-pe yönä. Sekä herätyspiikin. Jos olo ei viikonlopun aikana kohene, mennään maanantaina uudelleen, sitten se olisi ratkaisujen paikka. Tilanne vaikutti jo niin toivottomalta, kun toinen ei syö, ei juo, ei liiku. Toisaalta sehän oli kierteessä, olo oli liian heikko syömiseen ja kun kissa ei syö, se ei tunne janoakaan ja näin elimistö kuihtuu, ei jaksa syödä, ei ole jano, olo senkun heikkenee.

Illan mittaan Jane ravasi parvekkeella maukumassa, raapi ulko-ovea ja maukui. Heräsi epäilys onko sillä pentujaan ikävä ? Mut yöllä muistin, et el.lääkäri oli sanonut kipupiikin vaikuttavan noin, ei Jane nyt pisin seiniä kiivennyt, mut olihan se levoton. Laimensin vedellä a/d-ruokaa ja ruuttasin neljä ruiskullista illan mittaan Janelle. Tattadaa, se jopa söi itse märkäruokaa kiposta !!! Helpotuksesta huokaisin siinä vaiheessa, kun Jane pesi itseään. Sitä olin odottanut sunnuntaista asti, että jos se jaksais pestä itseään, se olis paranemassa.

Yön se nukkui vieressäni, sitä sai silittää ja se kehräsi. Aamulla se ei suostunut enää syömään a/d-ruokaa kuin puol ruiskullista, mut olen nähnyt sen syövän kipostaan märkäruokaa. Primperania annoin kerran, oksennuksenestolääkettä, sen pitäisi myös lisätä ruokahalua. Väkisin sen sai truutata suuhun. Enkä ole vielä antanut Tramalia, kun el.lääkäri kertoi, että se maistuu niin pahalta, että kissalta voi sylki valua suupielistä puol tuntiakin sen jälkeen.

Tärkein opetukseni lienee, että olis pitänyt vaatia nukutusta nesteytystä varten jo tiistaina, enhän mä ruiskulla sille mitenkään päivässä saanut 500ml menemään. Pitäis perustaa kategoria - kantapään kautta opitut.

Nyt tilanne vaikuttaa valoisalta, katsotaan miten homma edistyy. Janen paino tippui vajaassa kahdessa viikossa 500g, vaikuttaa pieneltä määrältä mut on se iso osa Janen kokonaispainosta. Sama kun mun paino tippuis parissa viikossa 15kg !

1309613659_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ei ihan ole neito hehkeimmillään.