Jane leikattiin ja toivoin nurkkiin kuseskeluiden loppuvan, vaan mitä neiti tekee -> käveli äsken olkkarin matolle ja käy siihen pissalle, helvetti sentään !! Ei riitä, että on leikkauksesta asti oksentanut monta kertaa päivässä vaan vielä tarvii kustakin matolle !!!

1309164494_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

El.lääkäri sanoi, ettei herätä tyttökissoja, Jane nukkui 4h leikkauksen jälkeen, siirtelin kuumavesipulloa sen lähellä, jotta kisu pysyisi lämpimänä. Herättyään hoiperteli pari tuntia ja oksensi kahdesti. Tötteröitään ei nykyisin tarvitse pitää ja tottahan se, ettei Jane haavaansa nuollut.

Seuraavana aamuna annoin kipulääkettä ja Jane virkistyi niin, että söi ja joi. Tämä el.lääkäri oli sitä mieltä,ettei niskaan annettava pitkävaikutteinen antibiootti vaikuta yhtään mitään, joten Jane sai antibioottikuurin tabletteina. Eihän Jane niitä suostunut nielemään, puukolla murskaksi ja liotus veteen ja ruiskulla suuhun. Kysyin mahdollisesta virtsatulehdukseta, jos sellainen olisi, häipyy se samalla antibioottikuurilla. Eli minkä ihmeen takia se yhä kusee nurkkiin ???????

Janen oksentamis + pissaamisvaivaa ollaan tutkittu niin paljon, ettei muuta ole kokeilematta kuin feromonisuihkeet koko kämppään ja vatsalaukun tähystysleikkaus jossain Helsingissä, siihen asti en sentäs suostu menemään. Ehkä se vika on korvien välissä, ainut aika jolloin ei pissannut saati oksentanut oli kun Janella oli pennut. Silloin nirsoakin nirsompi ruokailija väänsi ruokaa kahden tunnin välein ja imetti pentunsa 12 viikkoon asti.

      *************************************************************

Jotta tasapaino sairasteluissa säilyy, Jipun korvassa on jotain. Se heiluttaa päätänsä ja raapii korvaansa. Wäinöllä on ollut ripuli siitä asti, kun saapui meille. Ensin ajattelin, että raukka stressaantui pitkällä ajomatkalla, mut muuten noin reippaalla kissalla mitään stressiä voi olla. Onneks osaa mennä hiekka-astialle, muttei osaa peittää jätöksiään ja sen ripulipaskat haisee karsealle Huuto. Johtuisko erilaisesta ruuasta mitä meillä on. Millakin on jo 4v ja ikinä meillä ei kissoilla ole ripulia ollut, tulipa sitten koettua sekin.

1309165355_img-d41d8cd98f00b204e9800998e