Ei ole Jane kunnossa vieläkään. Kontrollikäynti piti olla kahden viikon kuluttua, mutta vein Janen jo viikon kuluttua uudestaan lääkäriin, kun oksennustahti lääkkeistä huolimatta muuttui jokapäiväiseksi.

Lääkäri huomasi Janen rakon olevan täynnä, virtsakoe ja tulehdushan siellä oli. Sai niskaan piikin, antibioottikuuri , joka vaikuttaa 2viikkoa. Kipupiikin ja oksennuksenestolääkkeen piikkinä myös. Ultrattiin munuaiset ja kohtu, ne oli ok. Itse en virtsatulehdusta osannut epäillä, kun viikko sitten tulehdusarvot oli ok, nytkään ei ollut kuumetta, ei hiekka-astialla ravaamista eikä ylimääräistä alapään nuolemista.

1289392041_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Parvekkeelle tuli kahden viikon kielto, Jane tykkää käydä 10 minuutin happihyppelyllä parvekkeella.

Milla laitettiin toiseen huoneeseen, jotta voin tarkkailla pissaako Jane. Uusia lääkkeitä tuli, kipulääkettä kerran päivässä ja virtsan ph-arvoon vaikuttavaa lääkettä 2krt/pv. Ei Jane vieläkään ole kunnossa, oksensi yöllä ja syö ihan mahdottoman vähän. Yöllä kun se tulee viereen silitettäväksi, tuntui sen turkkikin likaisemmalta kuin ennen, enkä ole nähnyt Janen pesevänkään itseään pariin päivään.