Jipulta poistettiin hiukan hammaskiveä kulmahampaista, raasu tarvitsi hurjat määrät rauhoittavaa ennenkuin se nukahti. Korva oli jo eilen kunnossa, ei siis punoittanut eikä Jippu pitänyt sitä hassussa asennossa.

Jane, tuo murheenkryyni. Eläinlääkäri ottikin virtsanäytteen siltä piikillä suoraan virtsarakosta. Ei laittanut Janea selälleen kuten edellisessä paikassa vaan Jane seisoi takajaloillaan, ei inahtanutkaan ja näyte saatiin. Tulehdushan siellä, vähän kaikki arvot koholla paitsei sokeri. PH oli 7,5. Hirmu pätevä eläinlääkäri, sen valikoimissa ei vain ole piikillä annettavaa pitkäkestoista antibioottia, joten annan Janelle nyt 10 päivää kaks kertaa päivässä tabletin tai 1/4 tablettia. Ekan se otti vahingossa, toisen taistellen ja tän aamun tabletti hajos murusiksi ennenkuin se Janen elimistöön päätyi. Eli liuotan tabletit veteen ja ruiskulla suuhun. + C-vitamiiniakin tarttis antaa, ruiskulla sekin.

Tätäkö Janen loppuelämä tulee olemaan, virtsatulehdus toinen toisensa perään, lääkkeiden antoa jatkuvalla syötöllä ? Miksi kukaan keksi mistä Jane virtsatulehdukset kehittää ja miten voisin estää niiden tulemiset ? Onneks se oksentaa, varma merkki jolloin virtsatulehdus taas jyllää.

      *************************************************************

Monti kotiutuu hyvää vauhtia, liikkuu jo meillä normiste. Wäinö ei enää niin tiuhaan syöksy Montin kimppuun ja Monti antaa takaisin, niillä pikkuisilla tassuillaan.

1315987188_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ei Monti muutenkaan ole sieltä arimmasta päästä, jos ei nyt niinkään reipas kuin Jane ja Wäinö. Loistava ruokahalu Montilla on, tähän asti sille on kelvannut kaikki ruoka mitä sille olen antanut. Nyt meillä on eka kissa, joka haluaa syödä munkin ruokani lautaselta. Vielä Monti nukkuu mein välissä, mutten luottais siihen, että se loputtomiin jatkuu. Inka nukkui vieressä kaks viikkoa, sitten se uskaltautui nukkumaan muualla.

1315987432_img-d41d8cd98f00b204e9800998e