Kissanuhan kanssa ollaan menossa himppasen parempaan päin tai Wäinön kunto on noussut.

1317284003_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Yhtenä päivänä se jaksoi olla yhteen asti jalkeilla ja pötkötellä auringossa. Eilen se oli jalkeilla jo koko päivän ja tänään se jopa juoksee. On ollut ikävä Wäinön ravaamista paikasta toiseen. On Wäinö tähänkin asti tullut aamuisin ruokaa odottamaan mutta nyt se maukuu ruokaa odottaessa vanhaan tapaansa.

Vaikka el.lääkärin avustajan mukaan KAIKKI on osanneet antaa silmätipat hankalillekin kissoille, niin me ei siinä onnistuttu, Wäinö pelkäsi tippapulloa hulluna. Kastoin sitten nenäliinasta osan märäksi ja tiputin silmätippoja siihen ja pyyhein Wäinön silmät, kun siihen toimenpiteeseen se suostuu,´. Tiedä onko siitä loppujen lopuksi mitään hyötyä, mutta enää silmä ei rähmi keltaista möhnää.

Vielä Wäinö ei leiki Montin kanssa, mutta kaipaa hurjasti läheisyyttä Jipun kanssa ;

1317284408_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Montin nuhatilanne on ennallaan tai aivastelut on loppu ja räkäkään ei juokse, mutta tilalle tuli yskä ja Montin silmistä valuu yhä kirkasta nestettä, vaikka sille saa hyvin laitettua tipat.

Janellekin tuli nuha, mites muutenkaan, käyköhän se kaikki mein kissat läpi ? Jane on alussa eli aivasteli yöllä.

Inkan juoksuaika loppui yhtä nopeasti kuin alkoikin, Inka ei edes päässyt peräpään nosteluun asti. Jokin on Inkan pelästyttänyt, sehän on viihtynyt parvekkeella useita tunteja ( sisällä välillä käyden ), nyt se ei uskaltanut aamulla mennä ollenkaan parvekkeelle, säpsähti jokaista liikettä ja ääntä, hmm.