Viime viikko oli eka, jolloin Roosa ei saanut e-pilleriään. Vaan ei ne juoksut sormia napsauttamalla ala.
Jurskele, Inkan juoksut on aluillaan, en mä sitä Inkan käytöksestä huomaa vaan Montin. Se haistaa kyllä milloin aika on ok ja nyt Monti mouruaa keittiössä yöt, samaan tilaan en uskalla niitä Inkan kanssa päästää. Päivät kuluu sulkien milloin ketäkin kissaa mihinkin huoneeseen, himppasen haastavaa, kun Milla ei hyväksy muita kuin Inkan ja Roosan.
Monti ei siedä Wäinöä ja Millakin saa köniinsä silloin tällöin. Pentuja ei pitkiä aikoja viitsi pitää emostaan erossa ja Wäinö ei kestä oloa keittiössä.



Montin pitkä päällyskarva on lähtenyt pois ja häntä on rasvoittunut - leikkaamattoman kollipojan riesa.



Pennuilla lähti viimeinen meilläoloviikko käyntiin, johan nuo on jo valmiita lähtemään uusiin koteihin. Emoa ne ei ainaskaan kovin kaipaa, mitä Inka niitä vielä silloin tällöin imettää. Eniten niillä varmaan tulee sisaruksiaan ikävä, tappelukavereita ;





Harmillisen rytmin pennut ovat oppineet, melskaavat yökaudet ja kun itse nousen ylös, pennut syö ja kömpivät nukkumaan kuka minnekin.



Tabby nukkuu mieluiten kiipeilypuun riippumatossa, joskin Wäinökin tykkää nukkua siinä - mitenhän se saa 5,5 kiloisen vartalonsa ahdettua sinne ;





Tyttis leikkii piilosta.



Jippu Taipalsaarella rannalla.



Sillä on häntä aina niin terhakkaasti pystyssä, kun sitä kuvaa................